Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 22 martie 2010

Ian pe platouri



Sursa

postat de Ramona

Concurs- rezultate



Asa cum cred ca ati observat, sondajul pentru concurs s-a incheiat!

Iar castigatoarea este Paula!


Ea va intra in posesia cartii "Jurnalele vampirilor- Trezirea", oferita de Editura Leda.

Rugamintea mea este sa imi trimita un e-mail cu numele real si adresa, pentru ca eu sa il trimit mai departe.

Multumim sponosorului:

Image and video hosting by TinyPic

Postat de Ramona

vineri, 19 martie 2010

Fotografii din episodul 16









Sursa

Postat de Ramona

Episoade


Mai jos urmeaza rezumatele episoadelor 16 si 17 si titlul episodului 18:

Episodul 16: “There Goes the Neighborhood”.

Un nou inceput - Anna aduce un oaspete surprinzator atunci cand ii face o vizita lui Damon. Elena si Stefan merg la o intalnire dubla incomoda cu Caroline si Matt, dar Stefan si Matt descopera ca au unele lucruri in comun. Jenna se regaseste cu vechea sa prietena Kelly, iar relatia lui Jeremy cu Anna ia o directie neasteptata.

Episodul 17: "Let the Right One In".

Stefan este obligat sa ia o decizie infricosatoare
Dupa ce Stefan si Damon isi fac un nou dusman care este periculos, Stefan se va afla intr-o situatie primejdioasa. Damon si Elena incearca sa il convinga pe Alaric sa ii ajute pentru a-l salva pe Stefan. Matt spera ca mama lui, Kelly, s-a intors pentru a ramane alaturi de el. Dupa ce masina ei se strica din cauza unei furtuni, Caroline face o descoperire groaznica ce va ii va soca pe toti locuitorii orasului.

Episodul 18: "Under Control".

Sursa

Postat de Ramona

marți, 16 martie 2010

Concurs- rezultate partiale


Dupa cum stiti, astazi a fost ultima zi in care ati putut trimite prin e-mail raspunsul vostru la concurs.

Am citit toate mailurile si am dezbatut impreuna cu Alexya pentru a alege cele mai inspirate 3 raspunsuri.

Toate e-mailurile au fost foarte interesante si ne-a fost foarte greu sa luam o decizie.
Iata ce am ales in cele din urma:

Oana

Dacă aş fi Elena, nu m-aş putea decide. Amândoi au acel mister specific vampirilor, amândoi sunt tineri şi au experienţa a sute de ani. Dacă Stefan e vampirul bun şi blând, Damon e personajul negativ. Deşi pare lipsit de umanitate în viziunea lui Stefan, care, poate i s-a şters în decursul anilor, uneori Damon nu pare vampirul rău şi răzbunător. Stefan are un caracter mai slab decât al fratelui său, însă rămâne la fel de impunător. Simplul fapt că sunt nemuritori impune respect, şi nu pentru faptul că sunt bătrâni, ci pentru faptul că uneori, nemurirea e o povară. Să-ţi vezi rudele murind, să treci prin atâtea schimbări trebuie să fie un lucru destul de greu. În unele momente îl prefer pe Stefan pentru tandreţea sa, în altele pe Damon pentru spiritul său animalic şi instinctul său de a fi cel mai bun supravieţuitor.


Yuli

Cu siguranta l-as alege pe Damon. El se poate controla mult mai bine decat Stefan, si a demonstrat-o. Pentru mine nu ar conta cu adevarat daca e personajul rau. In ep 14, s-a vazut latura lui sensibila. Putea s-o omoare pe mama Annei , dar nu a facut-o, pentru ca durerea provocata de Katherine a fost prea mare.
Damon arata mult mai bine ca Stefan , iar pe noi fetele mereu ne atrag baietii rai...

Deci, raspunsul final si motivat este : Damon, deoarece chiar daca as fi in pericol de moarte (ceea ce nu cred) tot pe el l-as alege, nu doar din cauza aspectului, si dupa cum se comporta.


Paula

Stefan este intruchiparea bunatatii in forme malefice,intruparea luptei dintre bine si rau,si ca in orice basm, binele triumfa.El se lupta cu partea intunecata a fiintei sale,lasand iubirea pentru Elena sa il transforme in ceva mai bun,mai uman.Lasand la o parte aspectul exterioar,care impresioneaza prin frumusete,masculinitate si perfectiune, Stefan este un suflet,un suflet bland,iertator, care desi in lunga sa existenta a suferit mult, adaposteste iubire si bucurie.Stefan este incapatanat, determinat, naiv uneori, modest, inimos, glumet, mereu alaturi de cei din jurul sau, onest cu cine merita,cu simtul dreptatii si al corectitudinii si cu un mare respect fata de natura in general si fiinta umana.In mare astea sunt motivele care m-ar determina sa il aleg.In asta nu este tot.Mai lipseste inefabilul fiintei lui, care simplul gand al incercarii transpunerii in cuvinte,reprezinta o profanare.De aceea il las pe el,Stefan, sa demonstreze de ce el este cel care trebuie ales.


Desemnare castigatorului se va face prin vot.
Sondajul se afla in partea dreapta a blogului, iar voi sunteti invitati sa votati concurenta al carei raspuns v-a placut cel mai mult.

Sondajul se va incheia la sfarsiut acestei saptamani. (duminica 21 martie).

Concurenta cu cele mai multe voturi va castiga concursul si cartea "Jurnalele vampirilor-Trezirea", oferita de Editura Leda.

Mult succes tuturor!

Multumim sponsorului:

Image and video hosting by TinyPic

Postat de Ramona

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic