Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 iulie 2010

Twitter news

Fotografii postate de Nina pe Twitter:



Ian la premiera SHERLOCK HOLMES




Sursa

Interviu cu Julie Plec


Julie Plec, producator executiv al serialului, a clarificat cateva aspecte care tin de povestea serialului, dar nu a dezvaluit prea multe detalii, intr-un interviu recent acordat pentru Blog Talk Radio.

Intrebare: Vom prinde drag de cuplul Elena si Damon?
Julie Plec: Singurul lucru pe care pot sa il spun despre ei referitor la sezonul doi este ca va fi un triunghi amoros foarte profund. Damon mai are un drum lung de parcurs pana va ajunge un barbat destul de bun ca sa o merite pe Elena, dar exista o atractie puternica [fata de ea].

Intrebare: Ce ne poti spune despre prezenta lui Katherine?
Julie Plec: Ok... va fi mai mult decat un triunghi amoros.

Intrebare: Sunt Elena si Katherine inrudite?
Julie Plec: Da. Parerea noastra este ca legatura de sange este cu familia Pierce. Isobel face parte din aceasta familie, la fel si Elena. Ea seamana cu Katherine, sunt identice. Aceasta este o intrebare la care vom raspunde mai tarziu in sezonul secund.

Intrebare: Vom afla care este legatura dintre Tyler si luna plina?
Julie Plec: Tyler este un element vital in mitologia aceasta. Varcolacul este o specie de importanta maxima in poveste. Sezonul doi va atrage atentia asupra clanului Lockwood. Primul lucru care se va intampla este acela ca Doamna Lockwood va deveni primar interimar.

Intrebare: Este Anna cu adevarat moarta?
Julie Plec: Da. In ceea ce ne priveste pe noi, Anna nu mai este in lumea VD. Bineinteles, ar putea sa apara in amintiri [flashbacks], dar sunt si alte posibilitati pe viitor, dar Anna este moarta.

joi, 15 iulie 2010

Viata in culori


Stiu ca nu are legatura cu "The vampire diaries", dar s-ar putea sa va intereseze:

S-a lansat o noua revista online, numita "Viata in culori".

Puteti gasi in ea informatii si sfaturi utile, scurte prezentari ale unor cantareti sau scriitori, recenzii de carti si filme si multe, multe altele.

Editorii acestei reviste sunt: Ramona, Alexa, Cristina si Alexya.

Speram sa va placa.

marți, 13 iulie 2010

Interviu Katerina Graham [SPOILERE]

Katerina Graham

Intr-un interviu recent acordat NY Post, Katerina Graham dezvaluie ce o asteapta pe Bonnie in urmatorul sezon din Vampire Diaries.

Intrebare: Primul episod incepe exact de unde s-a terminat ultimul episod din sezonul trecut, cand Elena se indreapta spre bucatarie?

Katerina: Da , este o adevarata nebunie. Si trebuie sa spun ca Bonnie este cu adevarat minunata in primul episod. Bonnie nu se mai joaca, nu mai ingaduie nimanui sa se ia de ea. De asemenea va avea multe de impartit cu Katherine,iar aceasta este cu adevarat o bestie, in adevaratul sens al cuvantului.

Intrebare: In finalul sezonului a facut o promisiune in ceea ce il priveste pe Stefan. Se va tine de ea?

Katerina: Da, nu mai are de gand sa il ajute indiferent de situatie.

Intrebare: Imi imaginez ca puterea ei incepe sa creasca.

Katerina: O,da! Incepe sa devina tot mai puternica. Dar este important sa ramana si vulnerabila. Nu-i bine ca cineva sa dezlantuie iadul fara un motiv intemeiat. Niciodata nu poti uita durerea pierderii unei personae foarte dragi si cred ca Bonnie niciodata nu va trece peste pierderea bunicii sale. Ea era stanca sa in aceasta lume. Nu ar face nimic rau, doar pentru ca ii uraste pe vampiri. Nici nu cred ca ar putea sa justifice asta.


Sursa

Fanficuri




Am terminat ficul "Printre umbre". Gasiti ultimul capitol aici si epilogul aici.

Si avem un nou fanfic, care se numeste "For Damon Salvatore Lovers", este scris de Jealous Green Eyes si tradus de Teodora. Gasiti primele trei capitole aici.

Descriere: Ok, deci aceasta este o poveste despre ce s-ar fi intamplat daca Stefan nu ar fi intalnit-o pe Elena, dar Damon ar fi facut-o, punand-o pe Elena in mai mult pericol din cauza dorintei lui Damon pentru mai mult sange. Elena va arata diferit decat in carte ["The Vampire Diaries"]…

luni, 12 iulie 2010

Interviu cu L.J. Smith


Ce te inspira sa scrii?
Nu sunt sigura care este sursa inspiratiei pentru personajele mele, in special pentru cele negative. Poate vin de undeva din inconstientul meu. Imi plac baietii rai, iar Gabriel este un prim exemplu. Am vrut sa creez un vampir care sa nu suga sangele, ci energia. A fost distractiv sa scriu.

Se schimba vampirii de-a lungul timpului?
Ei bine, daca te intorci sa privesti la primul vampir, Dracula al lui Bram Stocker, el era crud si malefic, deloc romantic.Cred ca in timp vampirii pot deveni romantici, iar fiecare scriitor poate adauga reguli noi vampirilor din opera sa.

In cat timp scrii o carte?
Am scris primele trei carti din serie in noua luni. Cate trei luni pentru fiecare. Dar aveau un numar redus de pagini, iar astazi scriu carti mai lungi, de cca. 600 de pagini. Iar timpul este mai lung, cate sase sau sapte luni pentru fiecare.


Traducere proprie de la sursa

Nina la Young Hollywood


Ian si Nina in Melbourne

Nina & Ian

Interviu cu Nina-The Hub - Australia -extras




Damon sau Stefan?

Nina: Defan, celalalt frate.

Ai jucat in The American Mall…

Nina:E un musical si a fost chiar nebunesc. Tot ce am facut timp de 3 saptamani a fost sa cant si sa dansez. Cu adevarat distractiv! !

Iti plac flashback-urile din The Vampire Diaries?

Nina :Sunt preferatele mele. Este o oportunitate rara de a interpreta un personaj grozav.


marți, 6 iulie 2010

Actorii la Q&A TVD Melbourne






Mai multe fotografii la Sursa

Suntem pe locul 3

vampire_by_forget666

Serialetari.com a realizat un top (sau a facut o lista, nu stiu daca au fost trecute in ordinea preferintelor) in care sunt prezentate blogurile dedicate vampirilor.

Suntem si noi pe acolo, la numarul 3 si suntem tare mandre de acest lucru.

Ne bucuram ca am reusit sa facem ceva, ca munca noastra nu este in zadar si ca va place blogul nostru!

Ramona si Alexya

Concurs- rezultate finale


Sondajul s-a incheiat, iar castigatoarele sunt Alexa si Teodora.

Felicitari!

Astept un e-mail in care sa imi scrieti numele si adresa completa, pentru a putea trimite premiile.

luni, 5 iulie 2010

Doua fotografii mai vechi cu Nina



Si o rugaminte: daca tot copiati unele posturi cuvant cu cuvant si virgula cu virgula de pe blog nostru, puneti si voi sursa.
Multumim!

vineri, 2 iulie 2010

Ian si Paul, in topul celor mai bine facuti barbati


Ian se afla pe locul 6, iar Paul ocupa locul 3.


Despre sezonul 2


A fost confirmata premiera sezonului 2: 9 septembrie 2010.

Oare ce se va intampla cu personajele noastre preferate?

Spoiler alert!!

Este John cu adevarat mort?
Da, l-am vazut cu totii atacat de Katherine in ultimul episod al sezonului unu, insa surse oficiale au confirmat aparitia lui in sezonul 2.

Ce se va intampla cu Katherine?
Prezenta lui Katherine in Mystic Falls va provoca o ruptura in triunghiul amoros dintre Stefan, Elena si Damon, iar locuitorii orasului Mystic Falls vor trebui sa aleaga de partea cui sunt in timp ce se confrunta cu un nou tip de pericol.

Stefan si Damon?
Stefan si Damon vor fi fortati sa faca fata unui raufacator mult mai rau si diabolic decat credeau ei ca este posibil.

Secrete?
Cea mai importanta noua aparitie in sezonul doi va fi Mason Lockwood, fratele mai tanar si mai cool al primarului, care se instrainase de familia sa. Intoarcerea acestuia va ridica o multime de intrebari despre ciudata familie Lockwood.

Se pare ca urmeaza un sezon cel putin la fel de palpitand ca primul.
Eu nu mai am rabdare, de abia astept. Voi?

Candice si Steven- fotografii


Se pare ca cei doi formeaza un cuplu. Le uram sa aibe parte de o relatie frumoasa si sa se iubeasca mult :D

Concurs- rezultate partiale


Am ales 5 concurenti ale caror raspunsuri mi-au placut. Ceea ce aveti voi de facut este sa va votati preferatii. Am pus multiple choice la sondaj, (il gasiti in bara din dreapta) rugamintea mea este sa alegeti doar doua raspunsuri, pentru ca premiile sunt doua la numar.

Iata raspunsurile:

1.Stefania

Personajul meu preferat este Katherine, pentru ca este o persoana puternica, o femeie care stie ce vrea si nu se lasa manipulata.Imi place pentru ca stie intotdeauna sa iasa dintr-o situatie problematica si sa obtina ceea ce isi doreste. Desi pare fara scrupule, ea are prieteni, lucru care spune foarte multe despre ea, pentru ca inseamna ca exista persoane la care tine, deci este capabila de sentimente.Este personajul negativ si nu incerc sa ii gasesc circumastante atenuante, ci pur si simplu sa argumentez de ce imi place.


2.Daniel:

Personajul meu preferat din "The vampire diaries" este Elena deoarece este foarte frumoasa, desteapta si foarte iubitoare. Il iubeste foarte mult pe Jeremy si incearca din rasputeri sa il protejeze de orice pericol. Iubirea ei pentru Stefan este nemarginita, nu are limite. Il ajuta sa treaca peste dorinta lui de a savura sange uman si nu se gandeste la viata ei atunci cand Stefan a fost rapit de vampiri.


3.Cornelia:

Normal ca fiecare personaj are ceva aparte, si e greu, foarte greu sa te hotarasti la unu.. eu m-am decis asupra lui Stefan. De ce? Pentru dragostea care i-o poarta Elenei, si pentru suferinta din sufletul lui, pentru respectu lui fata de oameni. Imi place pentru ca e retras, timid, sincer si se comporta atat de frumos cu Elena si o protejeaza.


4.Alexa

Personajul meu preferat este Damon. De ce? Pentru ca desi este un baiat rau are un suflet. Tine foarte mult la Stefan chiar daca nu o arata tot timpul. Cateodata chiar il si ajuta. Este normal sa fie mai dur pentru ca in atatia ani, pe langa pierderea persoanelor dragi, a fost si pierderea lui Katherine. Insa aceasta duritate este numai o masca, pe care o afiseaza pentru a arata ca nu sufera. Desi este egoist stiu ca pana la urma cineva tot il va face sa treaca peste aceasta latura a lui. Are un caracter puternic si o personalitate asemenea. Si ca sa inchei, mai arata si foarte bine.

5.Teodora

Personajul meu preferat din „Jurnalele Vampirilor”? Sincer, nu cred că aş putea să răspund la această întrebare fără să evit măcar o lege a metafizicii care mă împiedică să realizez care dintre cei trei protagonişti mă încântă cel mai mult.

Cu toate acestea, trebuie să îmi calc pe suflet şi să conştientizez, la fel de mult pe cât trebuie să realizez, că personajul care m-a acaparat într-u totul este Damon Salvatore! Ştiu, poate mulţi dintre voi nici măcar nu l-aţi observat, sau dacă aţi făcut-o a fost doar pentru simplul fapt că intervenea în relaţia perfectă dintre Elena Gilbert şi Stefan Salvatore. Poate, dacă am fi acordat mai multă atenţie acestui personaj atât de „rău” la început am fi observat stupefiaţi cum, de fapt, viaţa sa nu este decât o replică perfectă a nefericirii. Sufletul său nu numai că moare căutându-şi o semnificaţie, dar se şi lasă purtat de o aparenţă, o mască perfectă, pe care o poartă fără încetare. Acest personaj ştie cum să se joace cu cititorul, căci cititorul însuşi cade în capcana de a se îndrăgosti de un ireal, al realităţii. Damon, devine mai mult decât atât, devine o portiţă de scăpare în lumea celor care se ascund, dar totodată nu încearcă să remedieze asta pentru că atunci ar risca să devină „uman”. Mulţi dintre noi nu l-am observat pe Damon doar atunci când frumosul actor, Ian Somerhalder l-a interpretat în serialul cu acelaşi nume, iar asta nu este decât o greşeală a noastră a cititorilor. Când am deschis primul volum din „Jurnalele Vampirilor” am fost încântată de acest personaj misterios. I-am urmărit mişcările îndeaproape, citind pasajele în care apărea de zeci de ori pentru a reuşi să îi înţeleg psihologia. Nu numai că s-a jucat cu mine, dejucându-mi planurile, dar m-a şi făcut să îmi doresc să citesc mai mult despre el. Nu multe personaje reuşesc să mă facă, pe mine ca şi cititor înrăit, să le cad în capcana de a mă îndrăgosti de ele.

În concluzie pasiunea mea pentru Damon a apărut încă de la început, nu m-am îndrăgostit pe parcurs de acest personaj, ci dintr-o dată. Damon a reuşit să mă facă să îi văd latura bună pe care o păstrează doar pentru cei care ştiu să descifreze un om, sau în cazul nostru, un vampir.


Mi-a fost destul de greu sa jurizez, pentru ca am primit foarte multe raspunsuri. Acum, castigatorii depind numai de voi.


Multa bafta tuturor!!

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic