Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

Spoilere

NEW SPOILERSEpisodul din 28 aprilie este numit "Last Day", deoarece atunci au loc orele care aduc luna plină, ceea ce înseamnă că ar putea fi ultima zi din în viaţa Elenei.

In 05 mai episodul presupune ziua care se transformă în noapte şi, cu excepţia sfarsitului,care se concentreaza pe luna plina. Pierderea de vieţi omeneşti este semnificativă şi foarte, foarte, foarte tragica.

Episodul din12 mai, "As I Lay Dying," este centrat în jurul un alt eveniment - "Gone with the wind" în piaţa oraşului. "Damon ,o caută cu disperare pe Elena pentru a-si cere iertare pentru ce a făcut,atunci el incepe sa retraiasca momentele si greşelile trecutului făcute cu Katherine în 1864.
Postat de xTwinsx

  • SPOILER ALERT!!!

New spoiler: Cineva va muri in "The last dance". Elena va plange, iar Stefan va fi furios.


Cat despre relatia Damon-Elena, lucrurile devin cam infierbantate in timpul dansului, iar cand Damon danseaza cu Bonnie, Elena incepe sa fie geloasa.
New spoilers:


Fotografie din episodul 15:

Steven R. McQueen vorbeste despre Jeremy: Viata lui se va complica odata cu intoarcerea lui Jonathan Gilbert. John este din familie, el stie mai multe despre tatal lui Jeremy decat Jeremy insusi.Pe de o parte, Jeremy e curios sa afle mai multe lucruri, pe de alta parte, e suparat pe John pentru ca ii complica viata in multe feluri.


Ian vorbeste despre Damon si ne spune ca nu mai este nicio sansa sansa ca acesta sa fie fericit.
  • Vom afla ce se va intampla cu Rose la finalul episodului  "The Descent".
  • Tyler va afla ca a fost mintit de Caroline. Dar Stefan va incerca sa il convinga de faptul ca varcolacii si vampirii nu trebuie sa fie neaparat dusmani.
  • Va avea loc o infruntare violenta intre varcolaci in episodul "Daddy Issues".
  • Episodul 15 va fi un episod Flashback care va duce la mai multe descoperiri despre Johnathan Golbert.
  • Bonnie va afla ca Luka a mintit-o si se va intoarce impotriva lui. Cat despre relatia ei cu Jeremy, va exista un sarut destul de curand.
  • Vom vedea latura intunecata a lui Stefan.
  • Stefan si Damon se vor vedea nevoiti sa faca o intelegere cu Johnathan Golbert, pentru a o proteja pe Elena.

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic