Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

Stefan's diaries

Traducere in limba romana de Alecsandra V.

Prefata

         
Ei o numesc ora vrajitoriilor, acel timp de la miezul noptii cand niciun om nu este treaz, cand creaturile noptii le pot auzi respiratia, mirosi sangele, privi visele destainuite.Este momentul cand lumea este a noastra, cand putem vana, omori si proteja.
         Este momentul cand simt cea mai mare nevoie sa ma hranesc.Dar trebuie sa ma abtin, pentru ca doar abtinandu-ma, vanand doar animalele  al caror sange nu-mi trezeste dorinta, ale caror inimi nu ma umple cu bucurie, aspiratii care nu dau vise numai asa imi pot controla destinul,imi pot infrana partea intunecata si imi pot controla Puterea.
         Care este motivul pentru care, intr-o noapte  puteam mirosi sangele din jurul meu cand am stiut ca intr-o clipa m-am putut conecta la Putere.Am rezistat atat de mult si voi rezista pentru eternitate.Am nevoie sa scriu.Prin scrierea istoriei mele,vad scene diverse si ma pot conecta la toti anii ca la margelele de pe un sirag vesnic.Nu pot sta conectat cu  trecutul cand am fost om si singurul sange pe care l-am simtit vreodata in urechi si in inima a fost al meu...

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic