Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 17 mai 2010

Fanfic


Asa cum spuneam zilele trecute, am adunat idei pentru un fanfic "The vampire diaries" si am inceput sa il scriu.

Iata descrierea:

Stefan o iubeste pe Elena pentru ceea ce este, insa Damon o iubeste pentru ca ii seamana lui Katherine. Elena este prinsa la mijloc, intre iubirea lui Stefan si prietenia lui Damon.

Cu toate ca are un suflet bun, in Stefan se trezesc cele mai animalice instincte atunci cand este vorba despre protectia Elenei. El este hotarat sa lupte pana la moarte cu fratele sau, Damon, daca va fi necesar.

In acest triunghi amoros intra si Bonnie, prietena Elenei, care a jurat sa ii ucida pe fratii Salvatore daca va mai fi varsat sange nevinovat din cauza lor. Ea este cu ochii in patru. Oare ce va face cand va descoperi noi victime ale vampirilor in oras? Il va crede ea pe Stefan ca nu el sau Damon sunt vinovati?Si atunci, cine este vinovatul?

Actiunea fanficului incepe acolo unde s-a terminat primul sezon din "The vampire diaries". Sper sa va placa. Gasiti primul capitol aici.

Postat de Ramona

Un comentariu:

Sasha Fierce spunea...

Ramona, promit sa le citesc, stai sa termin cu bacul si admiterea, adica pe la sfarsitul lui iulie. Tu scrie in continuare ca sa am ce citii!!!!! :D

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic