Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 septembrie 2010

Interviu cu Candice


Esti entuziasmata sa interpretezi un vampir?

Da. Este foarte amuzant. Este o lume cu totul diferita. Cand am fost la auditie pentru rolul lui Caroline, nu stiam cum vor evolua lucrurile. Este o bucurie pentru un actor sa fie angajat pentru un rol si apoi personajul tau sa sufere astfel de modificati in sezonul urmator. Este o binecuvantare.

Cum a fost cand ti-ai pus coltii pentru prima data? Sunt incomfortabili?

Nu sunt. Prima perche pe care am probat-o erau cumva legati intre ei. Am inceput ca un vampir sasait. I-au schimbat a doua zi inainte sa incepem filmarile. Sunt ca doua capacele pentru dinti, cate unul pentru fiecare parte. Pot sa vorbesc normal. Pot sa beau apa daca vreau. Nu sunt rai deloc. Am fost impresionata de colegii de la efecte speciale ca au facut asta. Cred ca in fiecare serial de televiziune, pe masura ce apar noi sezoane, toate defectele sunt rezolvate. Asa ca o parte din ce au facut producatorii a fost sa rezolve problema vapirilor. Anul acesta am scapat de lentilele de contact. Multe din efectele speciale sunt realizate in post-productie. Nu mai petrecem nici atat de mult timp la machiaj pe cat ati crede. Editorii nostrii fac acesta magie sa se intample pentru noi.

Interviu complet poate fi citit pe Vampirescrib.

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic