Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Interviu cu Nina pentru PopWrap

PopWrap: Inainte sa intram in emisie, ai postat pe tweeter ca te-ai ranit pe platoul de filmare. Cum te simti?

Nina: Sunt din ce in ce mai bine. Am fost obosita din cauza tuturor orelor lungi, munca grea si stresul de la filmari. Am tinut toata aceasta tensiune in spatele meu, si imi ataca nervii. Spatele meu ma durea si nu ma puteam misca. Am fost pusa sa stau in pat pentru ceva timp asa ca acum sunt mai bine ca niciodata. Inapoi pe platourile de filmare, sa mai tabacesc cateva funduri.

PW: Trebuie sa spun ca ai o dubla obligatie in acest sezon. A fost distractiv sa joci doua caractere diferite tot timpul?

Nina: A fost intr-adevar intens, dar intr-un mod bun. Fiecare zi reprezinta o provocare continua si nu ma plictisesc niciodata sau doar sa stau degeaba. Sunt intotdeauna stimulata si aceste personaje sunt foarte distractive. Sa o interpretez pe dulcea Elena si in acelasi timp sa fiu si ambitioasa, spontana si nebuna ca si Katherine – este foarte, foarte tare.

PW: Toata lumea este emotionata in legatura cu flashback-ul din aceasta seara – tu esti?

Nina: Sunt asa de bucuroasa ca toata lumea o sa-l vada – este unul din episoadele mele preferate. Sunt toate lucrurile pe care le iubesc in acest episod. Am muncit din greu si o sa vedeti ca acest episod are legatura cu ranirea mea – sunt doua scene in care nu apar.

PW: Ce ne poti spune despre episodul din aceasta seara?

Nina: Se pare ca de fiecare data cand ne intoarcem in 1864, invatam mai multe din perspectiva altor personaje si acum este timpul ca si Katherine sa ne spuna povestea ei.Ce a facut, cum, de ce si cum a afectat asta toate lucrurile. Este interesant sa vezi cum lucrurile pot fi interpretate gresit si schimba intreaga lume. O sa schimbe lumea fiecarui personaj o data ce se afla. Este de asemenea interesant sa vezi cum se joaca Katherine cu toata lumea. Acest episod este in totalitate despre acest lucru. Ea trage sforile pentru toata lumea.

PW: Vom intelege de ce Elena si Katherine sunt asa de asemanatoare?

Nina: Exista un motiv, dar nu il stiu inca. Cred ca atunci cand personajele si publicul vor afla, vom afla si noi. Dar in acest moment, trebuie sa gasiti voi un raspuns.

PW: O crezi pe Elena cand ii spune lui Damon ca-l uraste?

Nina: In acest moment, da. Cu siguranta. Chestia este ca el si-a pregatit calea spre inima ei tot sezonul trecut. Cand nimeni nu l-a inteles sau nu a vrut sa-i fie prieten, ea a facut-o pentru ca vroia sa vada ce este bun in el. Si el a demonstrat ca nu merita. Ea i-a oferit tot ce avea nevoie si el i-a omorat fratele. In acest moment nu vrea sa aiba de a face cu el. Nu este nici o calitate prin care el sa o poata recupera...in afara de faptul ca este atractiv. (rade)

PW: Iti place ideea cum ca Elena si Damon vor fi impreuna intr-o zi?

Nina: Sunt intotdeauna deschisa la o astfel de posibilitate. Cred ca Elena si Stefan par a fi intr-o continua lupta. Elena si Damon se distreaza impreuna. Este amuzant sa-i privesti impreuna deoarece au o legatura in modul in care se joaca. Este o usurinta pentru Elena pentru ca nu-i pasa de ceea ce crede el – Damon in schimb este atent tot timpul incercand sa faca tot posibilul sa nu o dea in bara si mai rau.

PW: Ce parere ai de faptul ca Elena ar ramane singura – ti-ar placea sa vezi ca se intampla asta intr-o zi?

Nina: Cred ca Elena incepe sa isi piarda incet independenta. Se merge prea departe si este coplesitor – baietii astia ii cauzeaza mari probleme in viata, asa ca ar fi interesant sa vedem cum se descurca de una singura. Daca nu ar fi fost cu ei, ar fi avut aceleasi probleme sau viata ei ar fi mult mai buna? Dar in acelasi timp cum ai putea sa traiesti fara sa iubesti?

PW: Episodul din aceasta seara arata punctul de vedere al lui Katherine din 1864, crezi ca am putea vedea vreodata perspectiva lui Katherine in legatura cu evenimentele din sezonul unu?

Nina: Ooh, nu stiu. Dar am auzit ca vom filma diferite perioade de timp pentru acest sezon. Vom merge in ere diferite si sunt foarte incantata din aceasta cauza – dar privind ce perioada de timp, nu stiu. Si chiar daca as stii, nu as putea sa va spun. Sau as fi impuscata. (rade)

Traducerea a fost realizata de catre Alexa


Sursa

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic