Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 august 2011

Kayla Ewell vorbeste despre Vicki



In afara de faptul ca sunt moarte, Vicki si Anna mai au un lucru in comun: pe Jeremy.La inceputul primul sezon, Vicki si Jeremy au dezvoltat sentimente puternice unul pentru celalalt, pana ca ea sa devina vampire si sa ucida. Apoi a aparut Anna, iar ea si Jeremy au fost impreuna pentru scurt timp, caci ea a fost omorata.
Vicki si Anna s-au intors ca fantome la finalul sezonului 2 si Ewell spune ca ele sunt o parte importanta a episoadelor din sezonul 3.
Cu ele prezente in serial, o batalie este posibila. “Daca se va intampla, puterea fortelor va fi mare,pentru a vorbim de doua fantome si o vrajitoare.”
Vrajitoare este,bineinteles, Bonnie, iubita actual a lui Jeremy. Relatia lor va fi zguduita de aparitia celor doua fantome.
“Tot ceea ce face Vicki este sa se joace cu oamenii. Ea nu sties a fie altfel.”, spune Ewell. “Dar cred ca in ultima instant, Vicki vrea s ail vada pe Jeremy fericit, dar egoismul ei o va face sa lupte pentru el.”
Ce mai cauta Vicki in afara de iubirea lui Jeremy? Pe Matt. Ea a  murit si fratele ei nu a stiut niciodata cum au stat lucrurile, nu a obtinut raspunsurile la intrebarile sale”.

Traducere proprie de la Sursa.

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic