Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 9 ianuarie 2012

Stefan si Elena-despartiti pentru totdeauna?

Spoiler alert!





Producatoarea The Vampire Diaries, Julie Plec, a explicat ca Stefan si Elena vor avea o secventa foarte dificila in saptamana urmatoare. Este o scena care ar putea schimba pentru totdeauna relatia lor.
Stefan va ajunge foarte departe in lupta sa cu Klaus.
"E ingrozitor ce face, iar asta va afecta direct povestea sa de dragoste cu Elena".
Julie Plec adauga faptul ca acea scena va fi foarte dura pentru Elena. Ceea ce Stefan a vrut mereu sa protejeze a fost posibilitatea ei de a alege, iar acum aceasta e amenintata.


Parere personala: posibilitatea de a alege?Oare se refera la alegerea ei de a ramane om sau a deveni vampir? Voi ce credeti?


Traducere proprie de la sursa.
Sursa gifului

4 comentarii:

Alice spunea...

Ei bine ... eu sper sa nu fie despartiti pentru totdeauna.

Si cred ca la asta se refera cu posibilitatea de a alege.

Anonim spunea...

Eu cred ca se vor impaca...dragostea lor e prea mare. Acum se simte atrasa de Damon pentru ca in el gaseste alinarea si protectia pe care o gasea odata la Stefan. E doar confuza. Oricum...vor mai avea de luptat..

bubulina spunea...

cine stie ,sper ca istoria sa nu se repete...au infruntat atatea ar fi pacat sa se desparta....

Unknown spunea...

Intradevar ea e confuza si ii sta foarte bine cu Stefan.......si chear nu vreau sa se desparta sunt asa draguti impreuna.....au infruntat multe impreuna.....si intradevar Stefan sa schimbat dar o iubeste nespus de mult....ar fi pacat sa nu se impace si sa fie impreuna pe veci........sa vedem ce se intampla mai departe

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic