Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 9 iunie 2012

The Vampire Diaries Season 3 DVD


Un anunt pentru iubitorii si colectionarii de filme si seriale...al treilea sezon al filmului The Vampire Diaries va fi lansat pe 28 august pe DVD (din pacate nu si la noi in Romania...se pare ca pentru noi o sa mai dureze ceva timp).
DVD-ul va contine pe langa cele 22 de episoade ale serialului un gag reel, scene taiate la montaj, comentarii asupra unor episoade ale lui Kevin Williamson si Julie Plec, scurte interviuri cu actorii preferati ai serialului.
Pe scurt, astept cu nerabdare sa apara si la noi DVD-ul pentru a-mi mari colectia personala. Voi ce ziceti? :)


                                                                                                      Sursa

2 comentarii:

Anonim spunea...

sal..cred ca ar trb sa apara si la noi in ro..ca asa ar fi corect..dar dvd-ul contine toate episoadele..? si cam cat ar costa dvd-u? ca asa poate il putem achizitiona si noi restu..

Anonim spunea...

Da, DVD-ul o sa apara si la noi, dar nu prea curand avand in vedere ca nu am vazut al doilea sezon The Vampire Diaries inca pe piata.
Da, DVD-ul contine toate episoadele si nu numai. In privinta pretului...nu stiu ce sa zic...am observat ca primul sezon The Vampire Diaries costa cam 100 - 110 ron.

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic