Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 februarie 2010

Caracterele Elenei, lui Stefan si Damon


Elena, un student popular in Mystic Falls High, este in stadiul recuperari de la o perioada dificila din viata ei. Atat Elena, cat si Jeremy, fratele ei, au fost nevoiti sa se mute cu Jenna, matusa lor, dupa un tragic accident auto care i-a ucis pe parintii lor. Inapoi la scoala, incercand revina la normal, viata ei ia o intorsatura si mai mare atunci cand ea este atrasa de Stefan, un baiat frumos, care, de asemenea, se intampla sa fie un vampir.

Stefan este un elev nou, la Mystic Falls High. El este un baiat frumos şi fermecator, care arata un interes pentru Elena Gilbert. Dar, Stefan are un secret intunecat, el este un vampir de 145 ani, la fel ca fratele lui Damon. Spre deosebire de Damon, Stefan a renuntat la stilul de viata a vampirilor violenti si rai.

Damon este fratele lui Stefan, iar ambii sunt vampiri. El este frumos si fermecator, dar are o latura foarte inchis. Spre deosebire de fratele sau mai mic, Damon se bucura de violenţa şi brutalitate si ii face mare placere in a fi rau, iar intotdeauna faptele lui au cosecinte dezastruase.

Sursa

Postat de Alexya

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic