Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 ianuarie 2011

In urmatorul episod-retrospectiva Stefan este foarte asemanator cu Damon



In interviul pentru Zap2it Paul Wesley vorbeste despre urmatorul episod de retrospectiva (ep 15 ''The Dinner Party'').Vom vedea partea intunecata si sinistra a lui Stefan.Aici este interviul.

In urmatorul episod ne vom intoarce inca o data in 1864-dar de data asta ,vom vedea cum Damon si Stefan se vor adapta la noile lor instincte vampresti imediat dupa ce s-au transformat.
''Sunt foarte incantat'', declara el.''Avem o reintoarcere in timp iar Stefan este foarte asemanator cu Damon.E pierdut;nu stie ce sa faca cu el insusi.Traieste in vinovatie, e pacatos si tanjitor,si foarte ''ca si Damon'' in acelas timp.E un pic fantastic.''

In prezent,Stefan a gasit o solutie temporara pentru a-si controla setea de sange, datorita Elenei care il hraneste putin cate putin pentru a-l ajuta sa-si contoleze propriile pofte.Inapoi in 1864,Stefan nu invatase inca sa se controleze atat de bine pe cat o face acum .

Postat de xTwinsx,traducere proprie de la SURSA

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic