Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 mai 2011

Ce se intampla in sezonul 3?

Spoiler alert

Postul CW a facut public programul oficial pentru sezonul 3 din Vampire Diaries. TVD va fi difuzat ca de obicei joia la ora 8. 

In sezonul trei aflam mai multe despre Klaus si despre Familia originala, si ne sunt dezvaluite motivele pentru care Klaus il vrea pe Stefan de partea sa. 

In timp ce Stefan avanseaza tot mai mult spre rau, Damon si Elena se lupta cu vina de a se fi apropiat unul de altul, chiar si atunci cand lucreaza impreuna ca s-l readuca pe Stefan pe calea cea buna. 

Fantomele din trecutul lui Jeremy vor sa-i transmita un mesaj foarte puternic, ca sa nu mai spunem de impactul pe care acestea il vor avea asupra relatiei lui cu Bonnie. 

Caroline si Tyler se apropie din ce in ce mai mult, si un razboi izbucneste intre familiile lor.


Multumim Alexandra pentru traducere!

Postat de Ramona

2 comentarii:

claudia spunea...

eu vreau ca elena si stefan sa ramana impreuna iar damon sa fie cu katrine ,iar aceasta sa fie buna cred ca jeramy sar potrivi cel mai bine cu anna -anabella.nu stiu cum printr-o magie stefan si damon pot sa renunte la eternitate pentru a devenii oameni normali.

Adina spunea...

La sfarsitul sezonului 3 eu as dori ca Elena sa il aleaga pe Damon. Il ador pe Damon. Imi place si Stefan insa Damon e mult mai dragut. Poate fi si rau si bun,si romantic,si aventurier,poate insa sa iubeasca si o singura persoana..si chiar si sa renunte. E deosebit rolul pe care-l joaca Ian in acest film. Eram sigura ca Caroline o sa se apropie mai mult de Tyler,si chiar ca vor fi impreuna. Tocmai am devenit fan,urmarind sezoanele in doar 3 zile. As vrea totusi sa citesc si cartile. :) Am auzit ca in sezonul 3 va fi sezonul Elenei si al lui Damon.. De abia astept sa apara. :)

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic