Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 mai 2011

Nina Dobrev despre sezonul 3

Mini Spoiler:

Dobrev: "Noul sezon Vampire Diaries o sa fie ca o pagina goala"

Nina Dobrev a declarat că al treilea sezon The Vampire Diaries va fi simţit cu totul diferit.

Vorbind la New York Post,Nina Dobrev a explicat că decizia lui Stefan de a părăsi Mystic Falls impreuna cu Klaus în ultimul episod va avea un impact mare asupra seriei.

"Întregul sezon treilea este ca o tabla goala", a spus ea. "Cred ca va fi ca un spectacol complet nou, acum ca Stefan a plecat de partea întunecată.

"El va fi cu Klaus şi cred că totul o sa se inchida la culoare, deoarece atunci când am început Damon a fost cel misterios, cu toata ceaţă urmandu-l. Acum cred ca vom vedea cum totul se va da peste cap cu Stefan şi Elena pentru că ea nu ştie ce să facă. "

Dobrev a adăugat că se aşteaptă ca Elena să aibă de luat o mulţime de decizii dificile in urmatoarele episoade.

"Va fi ea singurai?" a spus ea. "Va fi cu Damon ?Va încerca să-l găsească Stefan ?Totul este un fel de schimbare, asa ca va fi revigorant si diferit, ceea ce este frumos. - Nu vrem să semene cu un spectacol familiar Si cred ca producătorii executivi Kevin Williamson şi Julie Plec au găsit o cale să-l păstreze unic. "

Dobrev a sugerat deja că ea ar vrea ca Elena să fie singura pentru un timp, dar Plec a dezvăluit că sezonul trei se va concentra pe relaţia dintre Damon şi Elena.

Al treilea sezon al The Vampire Diaries va avea premiera pe CW in toamna.

Postat de xTwinsx, Traducere proprie de la SURSA

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic