Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 februarie 2010

O veste trista


Am de anuntat o veste trista. Sper sa rezistati impactul, dar sa stiti ca eu si Ramo suntem alaturi de voi si suntem in aceeasi situatie. Va voi spune direct sa nu va mai tin in suspans. Din pacate serialul a luat o pauza dupa ce a terminat episodul 14 din acest sezon. Aceasta pauza va tine pana pe 25 martie.Vestea buna este ca odata ce revin nu mai au nici o pauza pana la terminarea sezonului(13 mai). Vom rezista, sper din suflet si vom fi cuminti si nerabadatori pana la urmoarele episoade.
Sursa

Postat de Alexya

Un comentariu:

simena spunea...

Bravo faci o treaba foarte buna cu Blogul asta.Eu sunt o fana inraita a acestui serial .Am vazut 11 capitole,nu stiu inca daca a mai aparut ceva,am vazut ca ai subtitrarile, ca am avut treaba si pur si simplu am uitat.Imi place Stefan,il imita foarte bine pe Edward ,vorbeste incet,si apasat ,bine ,nu este atat de perfect ca el ,dar,imi place.Joaca destul de intens.Damon,imi place,...ca amant...Te pup .Pa.

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic