Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 februarie 2010

Paul, Ian si Nina vorbesc despre sezonul 2



TV Guide Magazine a avut posibiliatea sa stea de vorba cu Paul Wesley, Ian Somerhalder si Nina Dobrev, in week-end-ul trecut, la evenimentul din Los Angeles. Membrii distributiei "The Vampire Diaries" au vorbit despre ceea ce este in mintea tuturor dupa ceea ce s-a petrecut in episodul "Fool Me Once", si, acum ca avem confirmarea ca se va face si Sezonul 2, posibilitatile sunt aproape infinite.

Paul Wesley a vorbit cu despre ceea ce se pregateste pentru tinerii iubiti Stefan si Elena si despre suferinta si razbunarea neincetata a lui Damon (Ian Somerhalder). "Va fi intotdeauna un conflict. Asta e natura povestii", a declarat Wesley referindu-se la relatia sa de pe ecran cu Elena (Nina Dobrev). "Mortalitatea ei este un lucru important. Ce se intampla daca ea isi va dori sa se transforme? Dar, deocamdata, ei nu vor fi atat de seriosi si mai mult vor incerca sa se comporte ca un cuplu normal, ceva de genul ". Paul mai spune ca vom explora evenimentele trecutului. "Ceea ce imi place mult la acest serial sunt scenele din trecut [flashback-urile]", a spus Wesley. "Inca mai sunt atat de multe de vazut. De exemplu ce s-a intamplat? Suntem inca la doar in varful aisbergului. Exista atat de mult de explorat pentru noi in anii 1864, dar ce au facut in 1910? Sau in 1950? Este uimitor cat de mult putem explora".


Potrivit lui Ian Somerhalder, doar pentru ca mormantul este un caz inchis pentru Katherine, asta nu inseamna ca ea este exclusa din serialul de televiziune. "Nu cred ca [Damon] va fi capabil sa-i dea drumul. Nu se poate sa fie atat de simplu". Deci, fara o misiune stabilita pentru a-si gasi singura dragoste, la ce va recurge la Damon pe viitor? "Damon avand timp liber, fara sa aibe vreo misiune, este o situatie foarte, foarte problematica... Cred ca va exista un truc folosit special pentru un scop ascuns [care urmeaza sa vina]." Si cand Damon este pus pe rele, atunci cu siguranta ca fratele lui, Stefan Salvatore, il va urma indeaproape.

Nina Dobrev
spera ca totul va fi bine pentru Elena si Stefan, dar admite ca in relatia lor vor exista intotdeauna factori din afara care se vor juca cu puterea relatiei lor, ceea ce inseamna orice se poate intampla. "Cred ca prezenta lui [Damon] va avea mereu un efect asupra relatiei lor, chiar daca el nu face nimic. Chiar si existenta sa complica vietile ambilor, asa ca va trebui doar sa asteptam si sa vedem", a spus Dobrev. "Vom vedea cu siguranta un triunghi intre Damon, Elena si Stefan. Cei trei muschetari". Asta inseamna ca vom avea parte de mai multa aventura din trecut si prezent.

Sursa si Sursa

Postat de Ramona

Un comentariu:

Anonim spunea...

Iubesc filmu asta.......imi place de Demon e asa de infricosator ...:* si Elena si Stefan sunt super...:*.....iubesc The Vampire Diaries..:*

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic