Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 martie 2010

Concurs- rezultate partiale


Dupa cum stiti, astazi a fost ultima zi in care ati putut trimite prin e-mail raspunsul vostru la concurs.

Am citit toate mailurile si am dezbatut impreuna cu Alexya pentru a alege cele mai inspirate 3 raspunsuri.

Toate e-mailurile au fost foarte interesante si ne-a fost foarte greu sa luam o decizie.
Iata ce am ales in cele din urma:

Oana

Dacă aş fi Elena, nu m-aş putea decide. Amândoi au acel mister specific vampirilor, amândoi sunt tineri şi au experienţa a sute de ani. Dacă Stefan e vampirul bun şi blând, Damon e personajul negativ. Deşi pare lipsit de umanitate în viziunea lui Stefan, care, poate i s-a şters în decursul anilor, uneori Damon nu pare vampirul rău şi răzbunător. Stefan are un caracter mai slab decât al fratelui său, însă rămâne la fel de impunător. Simplul fapt că sunt nemuritori impune respect, şi nu pentru faptul că sunt bătrâni, ci pentru faptul că uneori, nemurirea e o povară. Să-ţi vezi rudele murind, să treci prin atâtea schimbări trebuie să fie un lucru destul de greu. În unele momente îl prefer pe Stefan pentru tandreţea sa, în altele pe Damon pentru spiritul său animalic şi instinctul său de a fi cel mai bun supravieţuitor.


Yuli

Cu siguranta l-as alege pe Damon. El se poate controla mult mai bine decat Stefan, si a demonstrat-o. Pentru mine nu ar conta cu adevarat daca e personajul rau. In ep 14, s-a vazut latura lui sensibila. Putea s-o omoare pe mama Annei , dar nu a facut-o, pentru ca durerea provocata de Katherine a fost prea mare.
Damon arata mult mai bine ca Stefan , iar pe noi fetele mereu ne atrag baietii rai...

Deci, raspunsul final si motivat este : Damon, deoarece chiar daca as fi in pericol de moarte (ceea ce nu cred) tot pe el l-as alege, nu doar din cauza aspectului, si dupa cum se comporta.


Paula

Stefan este intruchiparea bunatatii in forme malefice,intruparea luptei dintre bine si rau,si ca in orice basm, binele triumfa.El se lupta cu partea intunecata a fiintei sale,lasand iubirea pentru Elena sa il transforme in ceva mai bun,mai uman.Lasand la o parte aspectul exterioar,care impresioneaza prin frumusete,masculinitate si perfectiune, Stefan este un suflet,un suflet bland,iertator, care desi in lunga sa existenta a suferit mult, adaposteste iubire si bucurie.Stefan este incapatanat, determinat, naiv uneori, modest, inimos, glumet, mereu alaturi de cei din jurul sau, onest cu cine merita,cu simtul dreptatii si al corectitudinii si cu un mare respect fata de natura in general si fiinta umana.In mare astea sunt motivele care m-ar determina sa il aleg.In asta nu este tot.Mai lipseste inefabilul fiintei lui, care simplul gand al incercarii transpunerii in cuvinte,reprezinta o profanare.De aceea il las pe el,Stefan, sa demonstreze de ce el este cel care trebuie ales.


Desemnare castigatorului se va face prin vot.
Sondajul se afla in partea dreapta a blogului, iar voi sunteti invitati sa votati concurenta al carei raspuns v-a placut cel mai mult.

Sondajul se va incheia la sfarsiut acestei saptamani. (duminica 21 martie).

Concurenta cu cele mai multe voturi va castiga concursul si cartea "Jurnalele vampirilor-Trezirea", oferita de Editura Leda.

Mult succes tuturor!

Multumim sponsorului:

Image and video hosting by TinyPic

Postat de Ramona

2 comentarii:

shalimar0666 spunea...

uau....mersi tare mult...bafta si celorlalte fete...

Gya spunea...

imi pare rau ca Yuli a avut cele mai putine voturi, mie sincer mi s-a parut cel mai ok raspuns:D pacat:|

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic