Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 martie 2010

Episodul 15

Postul de televiziune CW a facut publica descrierea oficiala episodului 15 din "The Vampire Diaries", denumit "A Few Good Men!" in care Melinda Clarke (pe care s-ar putea sa o stiti din serialul "The OC") apare ca invitat special in rolul mamei pierdute a lui Matt.

Caroline (Candice Accola) si Matt (Zach Roerig) sunt surprinsi de reaparitia brusca a mamei lui, Kelly. Stefan (Paul Wesley) si Elena (Nina Dobrev) sunt ingrijorati de noul comportament al lui Damon (Ian Somerhalder). Damon este rugat de Sheriful Forbes (Marguerite Macintyre) sa ia parte la o licitatie de strangere de fonduri. Alaric (Matt Davis) descopera secrete socante despre propriul sau trecut. Cu ajutorul primit de la Jenna (Sara Canning) si Stefan, Nina este hotrata sa afle tot ce se poate despre mama sa naturala si despre nasterea ei, dar adevarul poate fi mai mult decat ea poate duce. Josh Butler a regizat episodul scris de Brian Young.

Sursa
Multumim mult Ionica!

Postat de Ramona

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic