Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 aprilie 2010

Dezvaluiri despre finalul sezonului

Atentie: urmeaza dezvaluiri despre ultimul episod!


Finalul primului sezon al serialului "The Vampire Diaries" va avea loc pe 13 mai 2010. Mult asteptata sarbatoare a Zilei Fondatorilor Orasului Mystic Falls a venit in sfarsit impreuna cu toata fastuozitatea pe care o impune: focuri de artificii, fanfara, constume de epoca si - ah, da- un accident de masina, plus o serie de locuitori ai orasului care mor sau sunt pe moarte.

http://i803.photobucket.com/albums/yy311/vdsource/Misc%20Magazines/2l8f8ub.jpg

Subiectul, ne spune producatorul executiv Julie Plec, are la baza misterioasa inventie a lui Jonathan Gilbert din 1984 (pe care o puteti vedea in coltul imaginii de mai sus) care era menita sa scape de problema vampiriilor. "Folosita de cine trebuie, poate fi un lucru bun", adauga Kevin Williamson, producator executiv al serialului, "dar in mainile nepotrivite, poate fi destul de rau. Depinde doar de conceptia pe care o ai despre vampiri". Damon si Stefan se vor gasi in situatia de a fugi pentru ca se vor afla intr-un mare pericol, spune Julie. "Este episodul in care vom afla raspunsul la intrebarea: va face Damon ceea ce este bine si nu doar ceea ce este bine pentru el avand in vedere prietenia sa cu Elena?".
De asemenea, asteptati-va ca relatia lui Bonnie cu vampirii sa se schimbe pentru totdeauna, iar"problemele cu viata ale lui Jeremy" sa ajunga la un final. "Sunt schimbari ale caracterului care au loc la un nivel atat de profund incat fanii seriei, fie ne vor uri toata vara, fie ne vor iubi, fie putin din amandoua", mai spune Plec.


Postat de Ramona

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic