Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 aprilie 2010

Fanfic


Pentru cei care nu stiu, un fanfic este o creatie scrisa de un fan al unei carti sau a unei serii, in continuarea acesteia, ce aduce unele modificari in povestea initiala sau o poveste individuala care se foloseste de personajele prezente in carte.

Fanii unor carti si filme de renume precum "Twilight" sau "Harry Potter" au scris foarte multe fanficuri, iar blogul nostru promoveaza in exclusivitate primul fanfic "The vampire diaries" din Romania, scris de Andreea Pentesylea.

Fanficul se numeste "Vendetta". Descriere:

In urma cu 50 de ani Damon Salvatore a ucis-o pe Teresa Duarte o vrajitoare de origine spaniola. Dorinta lui nebuna de a gasi pe cineva capabil sa deschida mormantul lui Katherine l-a impins spre cautari disperate.

Astfel ajunge si la Teresa gitana, o tanara ghicitoare care calatorea impreuna cu o trupa de circ ambulant. Salvatore aflase de abilitatile ei si o forteaza sa-l ajute, insa femeia il refuza. Damon turbat de furie o ucide fara sa clipesca.

La toata scena aceasta asista fiica tigancii, micuta Sagrario de a carui existenta Damon nu stia.

Cinzeci de ani mai tarziu, Sagrario arata inca ca o femeie de douazeci de ani.Dorinta de razbunare a impins-o la decizii radicale. A studiat magia si a folosit-o la maxim. A descoperit un elixir care o tine tanara si nemuritoare. In plus stapaneste mestesugul mult mai bine decat mama sa, insa scopul ei suprem este distrugerea lui Damon Salvatore.

Primul capitol poate fi gasit aici.

Postat de Ramona

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic