Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 aprilie 2010

Interviu Ian

iF: Care a fost cea mai mare surpriza in legatura cu intreaga experienta "The Vampire Diaries"?
Ian Somerhalder: Aceasta intreaga experienta este o surpriza. Esta ca si cum ai avea un secret pe care nu l-ai putea spune nimanui si ai spera ca tuturor le va placea la fel de mult ca si tie. Si le-a placut pana acum! Pana cand oamenii nu se vor mai uita! Intreaga experienta este uimitoare. Acest grup de oameni, echipajul nostru, este cel mai fenomenal echipaj pe care l-am intalnit vreodata in cariera mea. Si aceasta distributie, ii iubesc si ii ador. Ne distrm de minune impreuna. Ii respect foarte mult. Si avem niste distribuitori de mancare [craft service = departament care ofera servicii de alimentatie catre alte departamente] excelenti. Cei mai buni.

iF: Cei care au citit cartile "The Vampire Diaries" vor sti ceea ce urmeaza sau voi mergeti intr-o directie diferita?
Ian Somerhalder: Am deviat un pic. Nu un pic, ci foarte mult. Si este necesar doar din motive de productie. Acesta nu este un film. Acesta este un spectacol care va evolua si vom ajunge sa evoluam impreuna cu aceste personaje si, sper, ca vom ajunge sa le vedem pe fiecare dintre aceste fete goale pe jumatate. Este pentru public. Vreau ca publicul sa fie satisfacut. [LOL]

iF: Tu si Paul Wesley pareti sa aveti o relatie minunata pe ecran. A fost asa inca din prima zi?
Ian Somerhalder: Ne placem unul pe altul. Suntem ca niste frati. Ne imbracam la fel. Este cam ciudat. Dar avem o relatie super. Chestia e ca am realizat urmatorul lucru: as fi putut face acest lucru cu oricine altcineva... Paul este un actor fenomenal, talentat si devotat si e un prieten bun, si as fi putut face acest lucru cu altcineva, dar am avut noroc. Am muncit din greu pentru a obtine aceste roluri si vom continua sa lucram chiar mai greu sa le pastram.

Continuarea pe Vampires Crib.

Postat de Ramona

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic