Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 iulie 2010

Interviu cu Julie Plec


Julie Plec, producator executiv al serialului, a clarificat cateva aspecte care tin de povestea serialului, dar nu a dezvaluit prea multe detalii, intr-un interviu recent acordat pentru Blog Talk Radio.

Intrebare: Vom prinde drag de cuplul Elena si Damon?
Julie Plec: Singurul lucru pe care pot sa il spun despre ei referitor la sezonul doi este ca va fi un triunghi amoros foarte profund. Damon mai are un drum lung de parcurs pana va ajunge un barbat destul de bun ca sa o merite pe Elena, dar exista o atractie puternica [fata de ea].

Intrebare: Ce ne poti spune despre prezenta lui Katherine?
Julie Plec: Ok... va fi mai mult decat un triunghi amoros.

Intrebare: Sunt Elena si Katherine inrudite?
Julie Plec: Da. Parerea noastra este ca legatura de sange este cu familia Pierce. Isobel face parte din aceasta familie, la fel si Elena. Ea seamana cu Katherine, sunt identice. Aceasta este o intrebare la care vom raspunde mai tarziu in sezonul secund.

Intrebare: Vom afla care este legatura dintre Tyler si luna plina?
Julie Plec: Tyler este un element vital in mitologia aceasta. Varcolacul este o specie de importanta maxima in poveste. Sezonul doi va atrage atentia asupra clanului Lockwood. Primul lucru care se va intampla este acela ca Doamna Lockwood va deveni primar interimar.

Intrebare: Este Anna cu adevarat moarta?
Julie Plec: Da. In ceea ce ne priveste pe noi, Anna nu mai este in lumea VD. Bineinteles, ar putea sa apara in amintiri [flashbacks], dar sunt si alte posibilitati pe viitor, dar Anna este moarta.

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic