Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 iulie 2010

Interviu Katerina Graham [SPOILERE]

Katerina Graham

Intr-un interviu recent acordat NY Post, Katerina Graham dezvaluie ce o asteapta pe Bonnie in urmatorul sezon din Vampire Diaries.

Intrebare: Primul episod incepe exact de unde s-a terminat ultimul episod din sezonul trecut, cand Elena se indreapta spre bucatarie?

Katerina: Da , este o adevarata nebunie. Si trebuie sa spun ca Bonnie este cu adevarat minunata in primul episod. Bonnie nu se mai joaca, nu mai ingaduie nimanui sa se ia de ea. De asemenea va avea multe de impartit cu Katherine,iar aceasta este cu adevarat o bestie, in adevaratul sens al cuvantului.

Intrebare: In finalul sezonului a facut o promisiune in ceea ce il priveste pe Stefan. Se va tine de ea?

Katerina: Da, nu mai are de gand sa il ajute indiferent de situatie.

Intrebare: Imi imaginez ca puterea ei incepe sa creasca.

Katerina: O,da! Incepe sa devina tot mai puternica. Dar este important sa ramana si vulnerabila. Nu-i bine ca cineva sa dezlantuie iadul fara un motiv intemeiat. Niciodata nu poti uita durerea pierderii unei personae foarte dragi si cred ca Bonnie niciodata nu va trece peste pierderea bunicii sale. Ea era stanca sa in aceasta lume. Nu ar face nimic rau, doar pentru ca ii uraste pe vampiri. Nici nu cred ca ar putea sa justifice asta.


Sursa

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic