Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 februarie 2011

Ian Somerhalder:"Damon evolueaza" (Interviu pentru New York Post)


Ian Somerhalder a deschis discutia despre evolutia personajului sau in serial.

Somerhalder, care joaca rolul vampirului Damon Salvatore in seria CW, a vorbit la New York Post despre cum Damon a devenit un personaj complet diferit fata de cum si-l imagina el initial.

"L-am chemat pe Kevin [Williamson, co-creator], speriat pentru că nu eram in largul meu sa rup capetele oamenilor
şi dansez pe jumătate dezbrăcat, cu un grup de fete'', a spus Somerhalder. "El mi-a spus," Damon evoluează ". Există o serie de 100 de episoade iar acest tip trebuie să evolueze ... sau moare. "

Somerhalder a continuat descrie din serial: "Se desfasoara foarte repede, ceea ce este distractiv, deoarece la TV nu se intampla asa de obicei. Deci,Damon a trecut printr-un proces destul de rapid de a veni în oraş, cu un plan doar ca acesta a fost complet greşit si a rămas în oraş pentru că a început să aibă grijă de oameni.''

"Asta a ridicat miza pentru el într-un mare fel. Când aduni relaţii, alegi riscul de a-ti pasa. Asta te face sa-ti fie greu sa pleci.Si Damon, din păcate, si-a găsit in subconstient ca dorea să cultive aceste relaţii. Acum, ii pasa cu adevarat de cineva de care în mod normal,nu ar fi vrut sa-i dea atentie,nici macar cat unui *****"

Postat de xTwinsx,traducere proprie de la SURSA
Restul articolului poate fi citit AICI

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic