Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 februarie 2011

Nina Dobrev intreviu cu Carina MacKenzie de la Zap2it


Noile fotografii din episodul viitor "House Guess", ne-au facut sa ne întrebam: Elena sau Katherine?

De obicei diferenta între cele două se bazeaza pe par -Al lui Katherine este buclat, iar al Elenei este drept - şi, desigur, colierele lor. Katherine poartă o piatra de ''lapis lazuli'' în jurul gâtului, astfel încât ea are capacitatea de a merge în lumina soarelui, în timp ce Elena poartă un medalion cu verbina pentru a păstra-o in siguranţă de constrângerea unui vampir.

Deci, este Katherine in stare de a evada? Producatorul executiv Julie Plec ezită să se lungeasca şi sa dea detalii despre marea ei evadare. "Dacă Katherine face ca de obicei, absolut, ea va ieşi din mormânt ," Plec, spune. "Totul depinde de cat de agila va fi."

În noile fotografii, Nina Dobrev nu poartă un colier - dar ea poartă un rânjet foarte asemanator cu al lui Katherine. Care sunt sansele ca Katherine sa fi găsit calea de scapare din mormânt şi sa ajunga oaspete in casa fratilor Salvatore?

Sansele sunt mari. Chiar dacă ea este imbracata in niste haine foarte asemanatoare cu ale Elenei, dar paharul de bautura este pe departe in caracterul lui Katherine. În timp ce Elena se bucura cu un pahar de vin pe canapea, asteptam sa vedem cum vor decurge lucrurile. În ceea ce priveşte colierul lipsă, mult mai uşor sa asistam cum vampirita va fi blocata in casa , atunci când ea nu va putea merge în soare.

Ştim o persoana care este încântată ca si Katherine sa iasa din mormânt şi curăţata - Nina Dobrev însăşi. Zap2it a fost cu Dobrev în călătoria ei cea mai recenta la Los Angeles, şi ea a împărtăşit problemele intampinate de rolul lui Katherine.

"Katherine A.k.a. eu am fost murdara şi plina de praf pentru un timp foarte lung", rade ea. "Lucru ciudat este nevoie să pună murdărie în părul tău şi sa-ti şi faca parul sa arate murdar dupa ce deabea te-ai spălat, pentru toate aceste scene."

Ai crede ca vedeta unui spectacol CW Dobrev ar obţine tratament glam în fiecare zi la locul de muncă, dar nu este cazul, atâta timp cât Katherine este sub pământ."Katherine devine din ce in ce mai murdara si mai murdara", spune Dobrev.

Make-up artisti pun umbrele sub ochi şi în obrajii ei pentru a face sa arate infometata şi mai slaba. În plus,tenul lui Katherine este cu trei nuante mai deschis decat al Elenei. Ei se asigura ca fata si bratele ei sunt murdare.Si nu se zgarcesc cand vine vorba sa ii ciufuleasca parul.

"Singura parte care ma deranjeaza este ca imi spal parul şi apoi trebuie sa il murdaresc. Asta e singurul lucru.. Tocmai l-am spalat! Sunt o fată!" ea râde. "De altfel, îmi place sa arat din cap pana in picioare murdar şi foarte dezordonat."

Astfel, puteţi paria ca Dobrev aşteaptă cu nerăbdare ca Katherine sa faca o baie frumoasa si lunga, atunci când atunci cand iese din mormant. "Ea este o femeie care îi place să detina controlul şi, atunci când nu ii iese, ea nu este prea fericita."

Postat de xTwinsx,traducere proprie de la SURSA

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic