Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 februarie 2011

Interviu cu Nina Dobrev pentru IGNEric Goldman a stat de vorba cu Nina Dobrev despre ce le asteapta pe cele doua personaje pe care ea le interpreteaza in "The Vampire Diaries", Elena Gilbert si Katherine Pierce.
Cu amenintarea aparitiei iminenta a periculosului Klaus, situatia lui Katherine este cu totul diferita de cea de la inceputul sezonului pentru ca acum, exista ceva de care chiar si ei ii este teama, ceva ce poate face din vechii ei dusmani niste posibili aliati. Momentan este prinsa in acel mormant si nu poate sa faca prea multe, nu este ca si cum ar avea un telefon mobil cu care sa-si sune cunoscutii care sa vina in ajutorul ei. Timpul trece, iar Katherine ramane fara idei, devenind din ce in ce mai frustrata, este ca o bomba cu ceas care asteapta sa explodeze, este neajutorata, asa ca trebuie sa fie creativa. Nu numai ca nu este fericita, si ii este frica deoarece vampirul Klaus vine dupa ea. El este singurul de care Katherine se teme cu adevarat.
IGN: Cum o afecteaza pe Elena revenirea lui John?
Nina Dobrev: Ultima lor intalnire a avut loc la spital, iar ea l-a gonit spunandu-i ca nu vrea sa il mai vada niciodata .Acum ca el s-a intors, ea nu este tocmai multumita. Nu doar ca el nu a fost niciodata prezent in viata ei ca un tata adevarat, de asemenea si ea s-a schimbat devenind o femeie puternica, capabila sa se apere singura.Avand pe cineva care sa vina si sa iti spuna ce sa faci si sa incerce sa isi ia rolul de tata dupa toate cele intamplate. Este ca si cum te-ai fi mutat si ai fi stat singur timp de zece ani, iar apoi te-ai intoarce acasa si mama ta ti-ar spune cum sa-ti impachetezi hainele. Este foarte frustrant.
IGN: A existat o mica despartire intre Elena si Stefan, dar s-au impacat repede. Printre fani exista dispute pentru ca unii o vor pe Elena cu Damon. Damon a avut un moment emotionant in care si-a exprimat sentimentele doar pentru ca apoi sa o faca sa uite totul cu ajutorul puterii constrangerii. Asta este tot pentru moment?
Nina Dobrev: Desigur, Elena nu stie asta pentru ca Damon nu a indraznit sa ii zica in fata... insa ea si-a dat seama. Iti dai seama atunci cand cineva te place sau te iubeste. Sincer, nu stiu in ce directie se va indrepta relatia lor sau ce se va intampla. Stiu ca ei vor incepe sa se inteleaga mai bine unul pe celalalt acum, ei va incepe sa ii fie mila de el si sa tina la el, dar nu ii poate spune inimii sale pe cine sa iubeasca si nu poate sa opreasca legatura cu o persoana pe care o iubeste.
IGN:Care este relatia lui Elena cu Caroline?S-a vazut un progres fata de inceputul sezonului.vine Elena cu niste conditii pentru asta?
Nina Dobrev:DA. Ea va fi 100% acolo,incercand sa o ajute.Dar in acelas timp, are o gramada de lucruri care se intampla in lumea ei,de care se ocupa Stefan si Damon...apoi noua iubita a lui Damon este muscata de un varcolac si moare.Apoi mai este si Katherine!Are o gramada de lucruri pe cap.Deci e ca si cum Stefan si Damon s-au unit si au devenit genii.Si Elena traieste in lumea ma-sacrific-dar-tine-i-pe-toti-prietenii-mei-in-sigutanta,este un pic separata de asta ,dar stie ca Caroline isi poate purta de grija si este acolo tot timpul,atunci cand are nevoie.
Postat de xTwinsx ,traducere proprie de la SURSA si SURSA

Niciun comentariu:

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic