Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 martie 2010

Supozitii


Dupa ce am vazut primul sezon din "The vampire diaries", am tras unele concluzii si am facut unele supozitii. Daca ele se vor adeveri sau nu in sezonul 2, ramane de vazut.

1)Tyler si tatal sau sunt varcolaci.
Intr-un episod, nu mai stiu care, e o scena in care ei erau foarte nervosi si agitati, apoi camera este pusa pe cer si era luna plina.

2)Katherine se va intoarce. O va rapi pe Elena si ii va lua locul.
Pentru asta nu am argument...e doar un feeling.

3)Jeremy isi va aminti, la un moment dat, tot ce l-a facut Damon sa uite.
Sunt destule indicii despre asta in episodul 14.

4)Alaric Saltzman (noul profesor) are o legatura cu Elena. Nu stiu daca e posibil sa fie tatal ei, dar oricum o legatura exista.
(De asta s-a apropiat atat de familia ei)

Ce parere aveti?
Daca aveti si voi unele supozitii, le puteti scrie la comentarii, sunt curioasa ce credeti.

Postat de Ramona

3 comentarii:

◤◤ Vampy © spunea...

Nu stiu daca Katherine o poate inlocui pe Elena, sunt sigura ca Damon sau Stefan si-ar putea da seama cu usurinta de chestia asta. Sigur, ca ea se va intorce, dar am impresia ca il va prefera pe Stefan mai mult, iar Damon isi va da seama ca nu o iubeste atat de mult. Serialul e foarte diferit de carte, asa ca, cu toate cam citit primele 2 vol, nu prea pot sa zic cu certitudine ce va urma. Singurul lucru cert este ca relatia Damon-Elena se va schimba...

Anonim spunea...

ank
si eu cred k dak Katherine se va intoarce...nu o va scoate pe elena din peisaj....si va fi mult mai interesata d Stefan decat d Damon..si am impresi ak Damon va incerca sa-si imbunatateasca relatiile cu elena...iar katherine va fi o problema in relatia celor 2...iar cu faza cu tyler nush ce sa zic...dak era varcolac...at knd a vrut sa il mushte vicky ma gandesc k ar fi ripostat cumva...km misterios sezonul asta...prea multe intrebari...

Anonim spunea...

Alaric chiar cred ca este tatal Elenei.
In nush care episod, cand vorbea cu Jenna , a zis cvea despre o anumita Isabelle , care Isabelle, era mama naturala a Elenei.
Nu, Tyler si cu tasu, nu prea cred.
In ultimul episod, Jeremy cauta pe internet cuvantul "Vampires" . Si gaseste un rezultat de genul "Vampires in the real world". + ca Anna aceea i-a bagat in cap ceva despre atacuri ale animalelor bla-bla :)

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic