Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 aprilie 2010

Site


Am infiintat un site "The vampire diaries", ca o extensie a blogului, unde puteti gasi fotografii si mai multe informatii despre actori. Deasemenea, exista o fereastra de dialog unde va puteti lasa parerea.

Site-ul este la inceput, dar in timp veti gasi acolo tot felul de informatii despre episoade si actori, care nu apar pe blog din motive obiective.(de spatiu)


Il puteti gasi aici:

http://the-vampire-diaries-romania.piczo.com

Sper sa va placa!

Postat de Ramona

2 comentarii:

Gya spunea...

buna!ati primit un premiu Sunshine pentru ca ne tineti la curent cu toate noutatile si pentru ca ne faceti zilele mai frumoase.mai multe detalii p blogul meu

Bianca spunea...

Buna, Ramona si Alexya. Noi, Bianca si DD avem onoarea de-a va acorda premiul Sunshine Award, drept multumire pentru toate eforturile pe care le faceti cand puneti stiri noi. Asa cum mereu voi ne aduceti un zambet pe buze cand vedem ca sunt noutati la voi pe blog, speram ca si noi am reusit sa va facem sa zambiti . Detalii pe: http://imposibilul-devine-posibil.blogspot.com/

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic