Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 iulie 2010

Concurs- rezultate partiale


Am ales 5 concurenti ale caror raspunsuri mi-au placut. Ceea ce aveti voi de facut este sa va votati preferatii. Am pus multiple choice la sondaj, (il gasiti in bara din dreapta) rugamintea mea este sa alegeti doar doua raspunsuri, pentru ca premiile sunt doua la numar.

Iata raspunsurile:

1.Stefania

Personajul meu preferat este Katherine, pentru ca este o persoana puternica, o femeie care stie ce vrea si nu se lasa manipulata.Imi place pentru ca stie intotdeauna sa iasa dintr-o situatie problematica si sa obtina ceea ce isi doreste. Desi pare fara scrupule, ea are prieteni, lucru care spune foarte multe despre ea, pentru ca inseamna ca exista persoane la care tine, deci este capabila de sentimente.Este personajul negativ si nu incerc sa ii gasesc circumastante atenuante, ci pur si simplu sa argumentez de ce imi place.


2.Daniel:

Personajul meu preferat din "The vampire diaries" este Elena deoarece este foarte frumoasa, desteapta si foarte iubitoare. Il iubeste foarte mult pe Jeremy si incearca din rasputeri sa il protejeze de orice pericol. Iubirea ei pentru Stefan este nemarginita, nu are limite. Il ajuta sa treaca peste dorinta lui de a savura sange uman si nu se gandeste la viata ei atunci cand Stefan a fost rapit de vampiri.


3.Cornelia:

Normal ca fiecare personaj are ceva aparte, si e greu, foarte greu sa te hotarasti la unu.. eu m-am decis asupra lui Stefan. De ce? Pentru dragostea care i-o poarta Elenei, si pentru suferinta din sufletul lui, pentru respectu lui fata de oameni. Imi place pentru ca e retras, timid, sincer si se comporta atat de frumos cu Elena si o protejeaza.


4.Alexa

Personajul meu preferat este Damon. De ce? Pentru ca desi este un baiat rau are un suflet. Tine foarte mult la Stefan chiar daca nu o arata tot timpul. Cateodata chiar il si ajuta. Este normal sa fie mai dur pentru ca in atatia ani, pe langa pierderea persoanelor dragi, a fost si pierderea lui Katherine. Insa aceasta duritate este numai o masca, pe care o afiseaza pentru a arata ca nu sufera. Desi este egoist stiu ca pana la urma cineva tot il va face sa treaca peste aceasta latura a lui. Are un caracter puternic si o personalitate asemenea. Si ca sa inchei, mai arata si foarte bine.

5.Teodora

Personajul meu preferat din „Jurnalele Vampirilor”? Sincer, nu cred că aş putea să răspund la această întrebare fără să evit măcar o lege a metafizicii care mă împiedică să realizez care dintre cei trei protagonişti mă încântă cel mai mult.

Cu toate acestea, trebuie să îmi calc pe suflet şi să conştientizez, la fel de mult pe cât trebuie să realizez, că personajul care m-a acaparat într-u totul este Damon Salvatore! Ştiu, poate mulţi dintre voi nici măcar nu l-aţi observat, sau dacă aţi făcut-o a fost doar pentru simplul fapt că intervenea în relaţia perfectă dintre Elena Gilbert şi Stefan Salvatore. Poate, dacă am fi acordat mai multă atenţie acestui personaj atât de „rău” la început am fi observat stupefiaţi cum, de fapt, viaţa sa nu este decât o replică perfectă a nefericirii. Sufletul său nu numai că moare căutându-şi o semnificaţie, dar se şi lasă purtat de o aparenţă, o mască perfectă, pe care o poartă fără încetare. Acest personaj ştie cum să se joace cu cititorul, căci cititorul însuşi cade în capcana de a se îndrăgosti de un ireal, al realităţii. Damon, devine mai mult decât atât, devine o portiţă de scăpare în lumea celor care se ascund, dar totodată nu încearcă să remedieze asta pentru că atunci ar risca să devină „uman”. Mulţi dintre noi nu l-am observat pe Damon doar atunci când frumosul actor, Ian Somerhalder l-a interpretat în serialul cu acelaşi nume, iar asta nu este decât o greşeală a noastră a cititorilor. Când am deschis primul volum din „Jurnalele Vampirilor” am fost încântată de acest personaj misterios. I-am urmărit mişcările îndeaproape, citind pasajele în care apărea de zeci de ori pentru a reuşi să îi înţeleg psihologia. Nu numai că s-a jucat cu mine, dejucându-mi planurile, dar m-a şi făcut să îmi doresc să citesc mai mult despre el. Nu multe personaje reuşesc să mă facă, pe mine ca şi cititor înrăit, să le cad în capcana de a mă îndrăgosti de ele.

În concluzie pasiunea mea pentru Damon a apărut încă de la început, nu m-am îndrăgostit pe parcurs de acest personaj, ci dintr-o dată. Damon a reuşit să mă facă să îi văd latura bună pe care o păstrează doar pentru cei care ştiu să descifreze un om, sau în cazul nostru, un vampir.


Mi-a fost destul de greu sa jurizez, pentru ca am primit foarte multe raspunsuri. Acum, castigatorii depind numai de voi.


Multa bafta tuturor!!

2 comentarii:

A. spunea...

am votaaaat:D
nu spun cu cine:-"

Unknown spunea...

OK....sunt socata! am ramas ceva de genul: OMG!!

Ma bucucr tare mult ca m-ati votat..sunt extrem de fericita, acum dansez si tastez...topai si cred ca tocmai am varsat cola pe mine. Va multumesc din suflet!

Pupici,
Theo~

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic