Aviz amatorilor!!!

Protected by CopyrightSpot
Respectati sursa si investiti-o cu un link. Oricine copiaza stiri de pe alte bloguri si si le insuseste isi poate pierde blogul, conform legilor in vigoare.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 12 februarie 2011

La multi ani TVD!

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuultii aaanii!!

Blogul nostru s-a facut maricel, a trecut un an de la infiintare!


Image and video hosting by TinyPic

Am petrecut momente frumoase, afland ce mai fac actorii nostri preferati, am avut si momente mai grele, dar le-am depasit si am acumulat mai mult entuziasm si putere de munca.

Un an inseamna mult timp...intr-un an un copil de dezvolta si incepe sa mearga...blogul acesta este ca si copilul meu, eu il iubesc tare mult si sunt foarte fericita ca a ajuns la aniversarea de un an. Tot ce pot sa imi doresc e sa fim aici si la anu', la fel de veseli, de frumosi si de pasionati de "The Vampire Diaries".

Si acum sa suflam in lumanari:

Image and video hosting by TinyPic


26 de comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani! Si felicitari pentru blog :-*

oana spunea...

La multi ani.Sa ne auzim si sa sarbatorim cat mai multi ani de tvd.Cu drag Oana.

Anonim spunea...

dupa parerea mea acest blog este plictisitor iar tu ramona esti o taranca(nu vreau sa jignesc dar chiar nu gasesc un cuvant mai potrivit)

Ramona spunea...

ȚĂRÁNCĂ, țărance (țărănci), s. f. 1. Femeie care locuiește în mediul rural; săteancă.
Nu stiu ce stii tu despre mine, dar sunt nascuta in Bucuresti si tot acolo locuiesc.
Deci, gaseste un cuvant mai potrivit. Cauta-l in vocabularul tau limitat.

Anonim spunea...

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!Sa o tii tot asa!

Anonim spunea...

ma refeream la faptul ca majoritatea oamenilor din "mediul rural" nu sunt...foarte destepti
si se comporta intr-un anumit fel(pt ca nu sunt toti super detepti)
si consider ca tu te comprti asa,si nu vocabularul meu nu e limitat poate al tau

Ramona spunea...

Nu ma cunosti, habar nu ai cum ma comport, asa ca las-o mai moale cu jignirile. Invidia asta ce face din om :))

Cristiana Tepes spunea...

Anonim, mi se pare un semn Maaaaare de lasitate pentru ca nu lasi sa ti se stie identitatea ;))
De aici reiese vorba aceea "cine spune este" daca o sti cumva :-?

Whatever, LMA, TVD Romania~! :*:*>:D<

Anonim spunea...

nu sunt invidioasa dar tu poti sa-ti inchipui ca sunt invidioasa deoarece esti atat de populara incat toata lumea te invidiaza nu?o adevarat vedeta
si nu,intr-adevar nu te cunosc dar vad ce fite faci pe bloguri si sincer m-am saturat de astfel de vedete amatoare pe bune nu crezi ca esti cam batrana pt asta?

E spunea...

Draga anomin, tu esti chiar tampita. cum sa zici ca o tipa de 22 de ani e batrana? fa tu un blog care sa il depaseasca pe asta si atunci mai vorbim. Pana atunci, te rugam sa ne lasi in pace si sa nu ne mai vizitezi.

Anonim spunea...

drage e,sa-ti spun ceva:nu am spus ca o tipa de 22 de ani e batrana,ci ca o tipa de 22 de ani e prea batrana sa faca fite de vedeta cand nu este una si nu am spus ca ceea ce spun eu este adevarul ci doar o parere dar daca nu stii sa zici decat "tampita" asta e
am uitat sa spun ca parerea ta nu inseamna nimic pt mine?ups

Ramona spunea...

Cred ca ti-ai dat mult silinta sa ma enervezi, dar ai reusit doar sa ma amuzi. Cei care ma cunosc stiu ca nu fac fitze, iar ceilalti...conteaza mai putin. A trecut demult vremea cand ma afectau jigniri ca ale tale. Deci nu te mai chinui sa ma superi, ca nu o sa reusesti.

Anonim spunea...

:))nici nu ai idee cat de mult ma deranjeaza faptul ca nu te supara afirmatiile mele:))
sincer e parera mea.Nu stiu cum sa-ti spun dar e parerea mea proprie si personala.fuck off

Anonim spunea...

:))nici nu ai idee cat de mult ma deranjeaza faptul ca nu te supara afirmatiile mele:))
sincer e parera mea.Nu stiu cum sa-ti spun dar e parerea mea proprie si personala.fuck off

Ramona spunea...

Da, m-am prins din prima, nu era nevoie sa scrii de doua ori.

E spunea...

Sincer, daca parerea altora nu inseamna nimic pentru tine, atunci ce cauti aici sa iti expui propria parere? Nu ne pasa ce crezi tu, draga mea. Nu o cunosc pe Ramona, dar nu mi se pare o fata care are fite de vedeta. Ne-am cam saturat de invidioase, care nu fac altceva decat sa comenteze munca altora. Da-ne un exemplu ca faci ceva mult mai bn decat fata asta si dupa aia vino in fata noastra si comenteaza. Nu comenta niste absurditati pline de invidie. Mi-e mila de tine. Esti patetica. Du-te si expune-ti parerile tale personale, "obiective" celor care te asculta si dau 2 bani pe ceea ce gandesti si crezi. Aici nu iti este locul.
Ramona, nu asculta pustoaice dintr-astea pline de acnee, frustrate, neobservate de nimeni. Tu fa-ti treaba asa cum ai facut-o pana aq, si intotdeauna sa incerci sa ne surprinzi prin postarile tale. Te pup.

Anonim spunea...

draga e ai fi surprins/a sa vezi ca nu am deloc acnee,mai(mai zi-mi odata din ce sat din fundul moldovei vi tu?)
si imi spun parerea pt ca pot dar daca mi-o spun nu inseamna ca trebuie sa imi pese de parerea ta
si nu sunt frustrata dar bineinteles poti sa crezi asta(iti face lumea mai buna)dar eu cred ca voi sunteti. adica nu aveti viata "sociala".cumparati-va una!

Ramona spunea...

Bine, gata! Anonim, ti-ai spus parerea, dar deja asta evolueaza intr-o cearta si nu imi place. (Inca ceva: nu critica ortografia altora daca nu o stapanesti pe a ta)
"E", multumesc pentru sustinere, dar nu ii mai da apa la moara, las-o sa vorbeasca singura, poate se plictiseste.

oana spunea...

OFFF!Fetelor asta este o zi importanta pt.Ramona,ea chiar a muncit pt. blogul asta si nu cred ca trebuie sa intereseze pe nimeni cum este ea atata timp cat sta si ne serveste pe noi zi de zi cu informatii si stiri noi.Si anonim sincer chiar nu iti puteai alege o alta zi?Si daca te-ai respecta vreun pic te-ai prezenta frumusul pt. ca asa-i frumos,chiar daca zici de bine s-au de rau sa iti asumi ceea ce spui.Iar eu daca nu imi place ceva nu il urmaresc asa ca,fata mea daca nu iti place nu te uita,pana la urma asta-i munca unui om de atata timp si asta conteaza cel mai mult.PS.Chiar nu am vrut sa scriu ceva in leg cu asta dar consider ca tu cciar nu meriti.:)Cu drag Oana.

E spunea...

Draga mea, dupa parerea ta cea mult dorita de noi, ce inseamna "viata sociala"? Si unde se gaseste sa o cumparam? Se pare ca tu ai foarta multa viata sociala si esti "scarbita" de amaratele astea din fundul Moldovei care nu au asa ceva. Ai vreo problema cu persoanele de la tara? Poti sa traiesti oriunde. Daca stii sa respecti o persoana si munca ei poti sa traiesti si unde se agata harta in cui. Nu inteleg de ce intereseaza pe tine unde stam. Nu vrei sa iti dam adresa completa? Ca sa poti sa expui in vreo scrisoare parerile tale importante.........ESTI PENIBILA!!! (de fapt ti-am mai spui. O sa te numesti Penibila nr 1). Lasa-ne pe noi, cu treburile noastre si verifica grisuletul, poate s-a racit!

Anonim spunea...

La multi , multi ani!!!

E spunea...

Ramona, nu imi doresc o cearta, dar nu vreau sa vina vreo mucoasa, si sa comenteze munca ta de un an. Te-am sustinut si cand ai vrut sa inchizi blogul, si ti-am zis atunci ca il urmaresc zilnic. Chiar daca dupa parerea ei nu faci o treaba buna, mie imi place si zecilor de mii care ti-au vizitat pana aq blogul cred k le-a placut. Asa ca, nu meriti sa vina o invidioasa si sa iti vorbeasca asa. Te pup si iti mai zic inca odata la multi ani. Am mai postat cu anominul de la 8:30.

♥♥ Ioana ♥♥ spunea...

la multi multi multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

la multi ani.!!!!

Anonim spunea...

la multy ani tvd mult succes in continuare si ador blogul vostru va pup si inca o data la multi ani

Anonim spunea...

la multi ani tvd mult succes in continuare va ador foarte mult blogul si astept comentarii noi va pup si inca o data la multi any cu drag myky

Infometeaza un vampir- doneaza sange

Image and video hosting by TinyPic